Mycie Kuchni

Spül– Blitz: nabłyszczający płyn do mycia naczyń, delikatnie myje i jest przyjazny dla skóry.

Jet: płynne mleczko do szorowania, środek przeznaczony do gładkich powierzchni, delikatnie je czyści i poleruje.

Xon – forte: pianowy produkt myjący, zawiera specjalne substancje rozpuszczające tłuszcze; przeznaczony także do frytkownic, płyn i okapów kuchennych itp.

Blutoxol: płyn do mycia i dezynfekcji dla obszaru spożywczego, skuteczny przeciwko bakteriom, grzybom, wirusom i salmonelli.

Vinox: płyn do usuwania wapnia i tłuszczu w kuchniach przemysłowych i zakładach przemysłu spożywczego.

Frigosan: środek myjący do zamrażarek, usuwa oleiste i przesiąknięte tłuszczem zabrudzenia, nie wymaga wyjmowania żywności, rozmrożenia pomieszczenia czy też przerywania procesu chłodzenia.

Grasset: produkt rozpuszczający tłuszcze, płyn do mycia kuchni o szybkim działaniu, usuwający oleje i tłuszcze pochodzenia zwierzęcego i roślinnego; zawiera związki antykorozyjne.